My Coaching Story

Conștientizare. Transformare. Armonie.

Suntem aici pentru tine, pentru a te ajuta să iți recunoști calitățile și frumusețea interioară, să recunoști tiparele comportamentale care te autosabotează și a fi alături de tine în procesul de dezvoltare personală.
Îți vom oferi instrumente pe care le poți folosi în orice domeniu al vieții tale și vom fi alături de tine pe tot parcursul acestei frumoase călătorii.

 

Laura Eli Andrei
Facilitator Psych-K
Trainer Interpretarea Fizionomiei
Consilier in Dezvoltare Personală

Laura-Eli-Andrei_edited.jpg

Bună, eu sunt Eli, un om ca şi tine care îşi doreşte să menţină starea de bine cât de mult se poate atât în interiorul meu cât şi în mediul exterior.
Toţi ştim că în viaţă totul este în schimbare şi viaţa ne arată toate culorile şi stările ei.
Eu am ales să învăţ despre aceste stări şi despre cum pot îmbina aceste ”culori”, în aşa fel încât viaţa mea şi a celorlalţi să fie tabloul perfect al vieţii lor.

Toată viața mea am fost o fire emoțională și mi-a plăcut să îi cunosc mai bine pe cei din jurul meu, să îi ajut. No surprise…am devenit psiholog. Dar, guess what…odată cu mine au devenit alți 100 în același an, iar de când am terminat facultatea până acum…alte câteva zeci de mii de persoane.
Nu m-am temut nicio clipă că nu voi avea success în a-i ajuta pe cei de lângă mine. Ce mi-am dorit, a fost să găsesc acele metode simple, de efect, pe care să le pot lega ușor una de cealaltă pentru a crea ”terapia perfectă”/ ”minte, trup şi suflet”.
Am testat și învățat multe tipuri de terapii, pâna am ajuns la formula actuală, formulă de al cărei rezultat se bucură mulți dintre cei care îmi cer suportul.
Prima şi cea mai completă piesă pe care am descoperit-o a fost aparatul IMRS sau mai clar spus, Terapia cu câmp electromagnetic pulsatoriu, care acţionează atât la nivel fizic cât şi la nivel mental/emoţional. Mai multe detalii poţi găsi aici – https://www.facebook.com/IMRStherapy/ sau www.lauraeliandrei.swissbionic.com).
Vezi tu, a doua piesă din puzzle este Fizionomia sau Citirea feței. Fizionomia este o ştiinţă străveche cu ajutorul căreia poţi descifra personalitatea unui om doar uitându-te atent la detaliile de pe chipul lui.
Faptul că sunt unul dintre trainerii cu cea mai lungă experienţă mă ajută să înţeleg foarte bine cum pot ajuta şi mai ales, reuşesc să mă conectez cu cel din faţa mea şi să îl ajut să facă conexiuni la problemele lui aşa cum alţi psihologi reuşesc după ani de terapie.
Apoi urmează câteva piese/metode pe care le-am ales până în prezent, una din ele foarte importantă fiind Psych-K, tehnica de schimbare a convingerilor din subconştient.
Dar cea mai importantă piesă este piesa pe care o deţine cel din faţa mea.
Numai el poate decide cum vrea să fie ajutat şi cât de repede.
Iţi pot spune cine ai fost, cine eşti, dar numai tu ştii unde vrei să te îndrepţi.
Orice decizi, eu voi fi mereu alături de tine.

 

Stephen Paul
Expert in Interpretarea Fizionomiei
Trainer Interpretarea Fizionomiei

Stephen-Paul_edited.jpg

M-am născut într-o dimineaţă caldă de duminică în casa bunicilor mei din Sudul Londrei. mama mea fiind una dintre cei 11 copii….deci familie mare….Copil fiind, am fost foarte interesat de ce unchii şi mătuşile mele sunt atât de diferiţi ţinând cont de faptul că au fost crescuţi la fel. Unii erau blânzi, alţii duri, alţii rapizi alţii mai înceţi, unii agresivi alţii leneşi şi am vrut să înţeleg de ce.

Am început să studiez religia şi spiritualitatea la vârsta de 16 ani pentru că văzând aceste diferenţe pe care le-am văzut la familia mea m-am întrebat, ce se întâmplă în lume atunci? Am studiat toate credinţele şi religiile, fiecare din ele interesându-mă din diverse motive, de la Taosim , Budism şi alte ”-isme” la care te poţi gândi la cele 3 mari religii monoteiste.
În anul 1978 mi s-a propus să lucrez ca şi designer de bucătării profesionale, sfătuind bucătarii chef în legătură cu echipamentele pe care aceştia trebuiau să le folosească. Din fericire, lucrând în Sudul Londrei m-am scufundat în toate culturile din anii 1970, ”80 şi ”90 pe care Londra le oferea. Şi mi-a placut acest lucru! Am întrebat oamenii despre culturile şi credinţele lor oriunde mergeam şi credeţi-mă că au fost sute dacă nu mii de întâlniri. Parte din procesul meu de învăţare incluzând acest mix extraordinar de culturi, filosofii, credinţe şi personalităţi. Toţi oamenii aceştia au avut câte ceva de oferit, inclusiv poveştile lor de viaţă şi credinţele culturilor lor, toate foarte importante pentru ceea ce fac în acest moment.
Am studiat arte marţiale individual cu unul dintre cei mai buni profesori, apoi am fost direcţionat de el, către un alt maestru de Chi Kung cu care am studiat încă 8 ani. De asemenea am studiat şi cu Mastrul Mantak Chia în anii ”90 în Londra. A fost o experientă extraordinară, învătând despre cum să îmi măresc şi să îmi rafinez energia şi să evoluez pe calea mea spirituală.
Apoi am învăţat despre studiul Fizionomiei, din nou tot datorită Industriei alimentare, unde lucram. Am învăţat cum Beduini Arabi stravechi au dezvoltat această ştiinţă extraordinară a citirii personalităţii prin descifrarea elementelor faciale.
Am avut oportunitatea să trăiesc în Orientul Mijlociu timp de 4 ani, lucru care mi-a oferit posibilitatea să înteleg cu adevărat cultura şi originea acestora. În prezent ofer sesiuni private de citirea fizionomiei atât online cât şi faţă în faţă. Predau această ştiinţă străveche în toată lumea, este o profesie pe care o fac cu placere.

Momentan locuiesc atât în Anglia cât şi în Romania şi încep o nouă etapă a predării mele într-o lume modernă care crede că are atât de puţin timp pentru dezvoltarea personală. Abordarea mea este blândă şi sinceră. Nu am toate răspunsurile, nu cred că există cineva care le are, dar îi pot ajuta pe oameni să îşi vadă calea în viaţă şi să îi ajut să facă conexiunile de care au nevoie pentru a readuce entuziasmul unei vieţi fericite.